Camere de supraveghere video pentru exterior si interior

FAQ (intrebare - raspuns)

1.Care este diferenta dintre camerele de supreveghere video analogice si IP-camera?

1.O trăsătură distinctivă a IP-camere video este faptul că, furnizeaza imaginile captate cu ajutorul unui server online. Rezultatul - imagine de înaltă calitate, o mai mare funcționalitate și scalabilitate. Aflați mai multe despre caracteristicile ale camerelor de supraveghere video, analogice și IP , care se afla in secțiunile corespunzătoare ale site-ului sau de a pune întrebări prin telefon. Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l stiti este ca, camerele de supraveghere sunt de doua feluri, camere analogice si camere IP (se pot conecta la internet pe fie sau wireless), cele din urma sunt mai moderne si mai versatile. Camerele video IP pot inregistra imagini in miscare la rezolutii foarte mari,stocarea pe camerele analogice se poate face doar pe un dispozitiv special care se numeste DVR, fara acesta nu se poate inregistra nimic. Camerele IP pot stoca pe carduri SD, in cloud, in sisteme de fisiere locale.

2. Care sunt principalele componente ale unui sistem de supraveghere video?

2.Indiferent de tipul de sistem de supraveghere video(analogic sau IP) principiile de inregistrare ramin aceleasi : E necesar: - o cameră video ,ca aparat de inregistrare a imaginii; - video inregistrator (DVR - pentru analogice si NVR - pentru IP-supraveghere) sub forma de a înregistrare ; - hard disk ca arhivă de stocare; - infrastructura de cablare ca mediu de transmitere a datelor;

3. Pe ce se salveaza arhiva video?

3. De regula, utilizati una sau mai multe unitati hard disk (HDD).Sunt camere video care au si SD-drive, care de asemeanea realizează și înregistrează imaginile video. 3.De regula, unul sau mai multe unutati de hard disk(HDD). Sunt camere de supraveghere video, care utilizeaza SD-drive ,pe care se inregistreaza video

4.Cum conectam sistemul de supraveghere video cu calculatorul?

4.Pentru a conecta sistemul de supraveghere video cu calculatorul e necesar un program de software special. Care puteti sa-l descarcati de pe siteul nostru, in rublica "Suport tehnic", "Descarca Soft".

5.Cum sa aleg un sistem de supraveghere pentru a obtine o imagine de calitate?

5.Alegeti un sistem de supraveghere, avind camere video cu un senzor de imagine cat mai mare. Dimensiuni comune pentru senzori de imagine sunt: 1/4, 1/3, 1/2.8, etc. Cu cat este mai mic numitorul fractiei 1/x, cu atat mai bine. Pentru camere analogice veti gasi cel mai des dimensiunile 1/4 si 1/3. Alegeti senzorul 1/3. Un senzor mai mare inseamna mai multa informatie captata.

6. Cum sa aleg sistemul de supraveghere video?

6. Pentru a alege echipamentul de supraveghere apelati operatorul nostru si solicitati un specialist pentru a se deplasa la locatia dvs. sau puteti completa ancheta de pe site www.ps.md, in rubrica "Calculare pret ". Astfel specialistul va face deplasarea la dvs. pentru realizarea masuratorile necesare si se va calcula costul exact al instalarii sistemului de supraveghere video pentru dvs.

7. Cit timp este necesar pentru a monta un sistem de supraveghere video?

7.Timpul necesar pentru instalarea unei camere video, depinde in primul rind de complexitatea sistemului de supraveghere si de numarul de echipamente pe care le veti alege sa le montati. Pentru mai multe informatii completati ancheta in rublica "Calculare Pret", pentru a solicita deplasarea unui specialist.

8. Garantiile pe care le oferim dvs. dupa instalarea sistemului de supraveghere ?

8. Garantia lucrarilor de montare - 12 luni de la semnarea actelor primire-predare. Garantia pentru echipamentul sistemului de supraveghere este de 2 ani. Noi garantam: Cel mai bun pret al sistemului de supraveghere video Livrare gratuita Nu avem taxe ascunse Instruirea utilizarii sistemului de supraveghere Documente si certificate care atesta calitatea si functionalitatea sistemului de supraveghere video

9. Este posibilitatea de a supraveghea sistemul video prin internet?

9. Da, exista aceasta functie, ceea ce va permite sa accesati sistemul supraveghere video din orice colt al lumii.

10. Poti sa maresti unghiurile de vizualizare ale camerei de supraveghere video?

10. Marea majoritatea camerilor de supraveghere au un unghi standard de vizualizare, care variaza de la 62 la 80 de grade. De regula, acesti indicatori sunt suficienti pentru captarea imaginilor video de catre camerelor de supraveghere. Cresterea unghiului de vizualizare ale camerei video este posibila prin inlocuirea lentilelor simple cu cele care au un unghi de vizualizare mai mare.

loading