Camere de supraveghere video pentru exterior si interior

Locul instalarii camerilor se supraveghere

Locurile unde poate fi instalata camerile de supraveghere

 

1.1 Camere video pentru interior - destinate pentru incaperile interioare.

1.2 Camere  video pentru exterior - destinate pentru spatiile exterioare.

1.3 Caere video care pot fi plasate în carcase - un design care protejează camera de praf, umiditate, explozie, fluctuații de temperatură etc.

 

Tipul de matrice

 

2.1 CMOS(CMOS) - asigura o mare viteza(500 cadre/sec), consum redus de energie(aproape 100 de ori mai mare in comparatie cu CCD),precum si posibilitatea citirii informatiilor din fiecare celula.Acest tip de matrice este mai ieftin si mai usor de fabricat.

 

2.2. CCD() - are urmatoarele avantaje: un zgomot redus, un randament ridicat, un intervat dinamic mai mare si mai sensibil. Dezavantajul acestui tip de matrice: costul mai ridicat, consumul de energie si viteza redusa. Daca aveti nevoie de camera de supraveghere pentru interior, alege un sistem de video cu o matrice CMOS.


 

Calitarea rezolutie si a cadrelor

3.1 Rezolutia camerei - este masurata in megapixeli.Cu cit este mai mare valoarea, cu atita imaginea are calitate mai inalta.
3.2 Calitatea cadrelor - numarul de cadre pot fi schimbate pe unitate de timp.

Formatul de inregistrare

4.1 MJPEG(Motion JPEG) - unul dintre primele formate de inregistrare video

4.2 MPEG - un standard mai modern pentru inregistrarea datelor audio si video.Avantajele sale sunt: o mai mare rezistenta la erori.

4.3 H.264 - cele mai noi tehnologii de inregistrare video care permite de a primi fisiere a caror dimensiuni de 80% este mai mica decit MJPEG si 50% in comparatie cu MPEG-4.  H.264 este un standart modern pentru intergistrare si necesita mai putin spatiu  de stocare.

PoE
PoE(Power over Ethernet) - este o tehnologie, care permite transmiterea la distanta unui dispozitiv atit a datelor si energie electrica.Ambele actiuni sunt efectuate printr-o retea Etherent .

loading