Camere de supraveghere video pentru exterior si interior

IP camera.Totul despre IP camera


Ce este o camera IP?

Camere IP sunt camere care utilizeaza Internet Protocol (IP). Imaginile sunt transmise printr-o retea de calculatoare prin intermediul retelei de cablare normale (UTP) sau pe calea aerului utilizând o conexiune fara fir - wireless (WiFi). Alte nume folosite în mod obisnuit pentru o camera IP: camera de retea, camera web sau camere IP, IP came - abreviat.

Ce este atât de special despre o camera IP?

O camera IP este ceva special, deoarece cu aceasta tehnica este posibil pentru a produce imagini cu o calitate a imaginii mult mai mare decat a aparatelor de rând. La locul unde puteti vizualiza imaginile aparatului pentru a viziona în direct va puteti bucura de o imagine mult mai clara si, de asemenea, prin revizuirea imaginilor înregistrate digital, puteti mari detalii importante. Asadar, poate fi folosita o infrastructura de baza si comuna ca UTP - cu cablu sau WIFI (wireless) pentru a conecta camera video la retea in schimbul cablurilor costisitoare de coaxial de cupru.

La ce foloseste o astfel de camera IP?

Camere IP sunt deja utilizate pe scara larga în industrie si guvern pentru supraveghere video profesionale de orice obiecte si locatii. Acum, pretul de camerei IP este, de asemenea, accesibil consumatorilor, si camere IP pot fi folosite într-un mediu privat pentru numeroase aplicatii utilizate, cum ar fi înlocuitori pentru sistemele de alarma de moda veche si mai costisitoare.Este posibil sa aveti un magazin sau afaceri si doriti sa aruncati o privire si, de asemenea, puteti vizualiza înapoi imaginile atunci când credeti ca nu ati vazut ceva suspect..

Cum pot viziona imagini (vii) capturate cu o camera IP?

Imaginile create cu o camera IP pot, în principiu, sa fie privite din întreaga lume printr-o conexiune la Internet (daca aparatul este configurat pentru aceasta aplicatie). Puteti alege, de asemenea, pentru a viziona doar imaginile în reteaua locala cand nu deschide pentru Internet. În functie de daca doriti sa vizualizati imaginile in mod privat sau dati voie oricui care este interesat, in aceste conditii veti putea permite utilizatorilor cu restrictii în login sau nu. De asemenea, este posibil sa utilizati imagini create cu o camera IP pe un telefon mobil (i-Phone, Android sau Nokia), utilizând o aplicatie corespunzatoare pentru a putea vizualiza pagina. Acest lucru poate fi util atunci când sunteti în calatorie sau în vacanta.

Pot vedea imagini în noapte?

Da, puteti. IP va fi aparat de fotografiat utilizând lumina infrarosu dupa ce se întuneca pentru iluminare. Diferenta cu imagini luate în timpul zilei este ca imaginile sunt transmise în alb si negru, si nu în modul color.


Pot folosi o camera IP ca un sistem de alarma?

În principiu, acest lucru este destul de bine posibil. Camere IP au capacitatea de a detecta miscare. Aceasta înseamna ca, atunci când miscarea este detectata de aparat, aceasta este raportata prin trimiterea unui e-mail sau un mesaj SMS catre un destinatar pre-stabilit, acest mesaj va avea atasat instantanee (poze mici) a obiectului care a provocat miscare. Puteti introduce, de asemenea, un domeniu specific în raza de actiune a aparatului pentru a exclude de detectia miscarii ; de exemplu: suprafata de pana la un metru de la sol, daca aveti animale de casa cum ar fi câinii sau pisicile. Camera nu va raporta în acest caz detectarea miscarii atunci când animalele de companie trece pe lânga aparat. 

Pot stoca imagini create cu o camera IP?

Da, se poate, puteti stoca imaginile de pe computerul pe care îl vizualizati imaginile. Puteti utiliza de asemenea, un NAS (Network Attached Storage), acesta este un hard-disk cu o conexiune la Internet pe care le puteti conecta la dvs. (acasa) in retea. Puteti gasi o solutie pentru stocarea video pe site-ul nostru în sectiunea de produse Synology. 

Transmite camera Ip sunete impreuna cu imaginile?

Da, a aparatului foto pe care le oferim, pot trimite atât video si audio.Puteti auzi sunetul din zona vizualizata prin intermediul aplicatiei camerei IP sau a browser-ului de internet. 

Am nevoie de un software special pentru a vizualiza imaginile camerei IP? 

Nu, imaginile pot fi vizualizate de catre orice browser care se conecteaza la adresa camerei IP sau nume DNS. Veti avea nevoie doar de un software pentru a o seta în reteaua locala. Acest software este inclus.

loading