Camere de supraveghere video pentru exterior si interior

Beneficiile unei cameri de supraveghere video

Oportunitatea de a-i urmari pe alti oameni fara a fi observat reprezinta, in cele din urma, un factor de putere.

Iata numai cateva avantaje ale monitorizarii cu ajutorul sistemelor ori camerelor de supraveghere:

- Punerea in garda si depistarea raufacatorilor. Atunci cand astfel de sisteme sunt remarcate ori atentionate in vecinatatea unei proprietati, raufacatorii sunt pusi cumva pe ganduri, nu isi mai asuma riscuri si cauta, mai degraba, alte locuri pe care sa le atace. Spatiile de comercializare dotate cu camere de supraveghere inregistreaza, de obicei, sub 50% de pierderi produse prin furturi fata de cele lipsite de o astfel de supraveghere.

- Cresterea productivitatii. Stiu ca nu este tocmai placut sa fii sub ochii ascunsi dincolo de o camera de supraveghere. Cu toate acestea, acest tip de monitorizare a activitatii ii determina pe muncitori sa isi vada mai constiincios de treaba (mai ales pe cei care au deficiente vizavi de constiinta)! 

- Reducerea impactului clientilor nazurosi ori cu false pretentii. Exista, din pacate, oameni care incearca sa profite de partile slabe ale unei companii sau unui magazin, pretinzand in mod fals ca au fost pacaliti ori au fost tratati necorespunzator. Ei bine, camerele video (dotate si cu inregistrare audio, de tip DVR 4 canale) le pot dovedi tertipurile!

- Protejarea proprietatii intelectuale. In batalia pentru dominarea pietelor de desfacere si impunerii unor noi produse, unii competitori nu se dau inapoi de la nimic, si incearca sa afle cu orice pret secretele unor companii rivale. Camerele video amplasate strategic sunt de ajutor in identificarea si oprirea celor care vor sa fure proprietatea intelectuala a unei companii.

- Managementul de la distanta. Multe sisteme de securitate video permit observarea a numeroase locuri dintr-un singur amplasament. Acest lucru reduce simtitor cheltuielile pentru echipamente si costurile de management, facilitand supravegherea tuturor operatiunilor importante dintr-o firma in pofida barierelor geografice sau ale timpului.

loading