Camere de supraveghere video pentru exterior si interior

Internet Magazin

Detector de stradă IR + cu detector de microunde Patrol 101

Detector de stradă IR + cu detector de microunde Patrol 101

TEHNOLOGIA DUBLU
Utilizarea tehnologiei PIR + cu microunde cu tehnologie duală asigură detectarea stabilă, elimină alarmele false și, în consecință, călătoriile costisitoare către obiect.

SISTEM DE ÎNCĂLZIRE
Detectorul PATROL-101 este echipat cu un încălzitor încorporat pentru utilizare în condiții climatice scăzute, ajungând până la -55 ° C.

DISPOZITIV DE SENSOR
Senzorul de deplasare detectează efectele fizice externe asupra detectorului. Când atingeți sau încercați să detașați detectorul de perete, PATROL-101 generează un mesaj de alarmă și îl trimite la panoul de control.

SISTEM ANTI-MASCAR
Sistemul anti-mascare detectează orice încercare de a neutraliza detectorul prin ecranare (mascarea acestuia cu materiale care blochează trecerea energiei infraroșii către piroelementul detectorului) și generează o alarmă.

IMUNITATEA LA ANIMALE
Detectorul de stradă PATROL-101 este imun la animalele cu o greutate de până la 30 kg.

METODA DE CALCUL PULSELOR DOPPLER
Selectarea numărului necesar de impulsuri de la 1 la 7 permite utilizatorului să optimizeze sensibilitatea detectorului în conformitate cu condițiile mediului înconjurător pentru o funcționare mai stabilă a dispozitivului.

AUTOMATIC COMPENSATOR DE TEMPERATURĂ
Compensatorul de temperatură ajustează automat detectorul la orice schimbare a temperaturii ambiante.

PROTECȚIA ÎMPOTRIVA LUMINII VIZIBILE
Ecranul de protecție pirolectrică oferă protecție ridicată împotriva alarmei false care poate fi cauzată de sursele de lumină puternică.

PROTECȚIA ANUNȚULUI DIN DOMENIUL RF ȘI EM
Protecție perfectă a circuitelor electronice împotriva interferențelor RF și EM.
Protecția mecanică a senzorului piroelectric de interferențele RF.

STRUCTURA HULLĂ
Carcasa rezistentă la impact a detectorului este fabricată din material plastic ASA, care asigură rezistență la schimbări bruște de temperatură și, prin urmare, o durată lungă de viață. PATROL-101 este sigilat, rezistent la praf și protejat de jeturi de apă (IP65).

Specificatii
Articol 1009
Marca DSC
Garanție 12 luni
Opinii
loading